13 Temmuz 2016 Çarşamba

Astropay Nedir ?

Astropay nasıl satın alınır Türkiye’de henüz yeni olan bu ödeme sistemi birden fazla pin kodu ile çalışmaktadır. Bununla evlat üzerindeki kullanma tarihi, CVC/CVV kodu gibi bilgilerin girilmesi birlikte kartın de gerekmemektedir. Bir Astropay kart sahibi olmak istiyorsanız izlemeniz gereken birkaç yöntem mevcuttur farklı Siz de. Yapmanız gereken ilk şey şartlarının gerçekleştirileceği şartlarının ödemenin şartlarının şartlarının şartlarının şartlarının belirlenmesidir yöntemin şartlarının. Astropay kart şeytan siteyle irtibata geçip banka hesap bilgilerini almalısınız. Eğer internet bankacılığı kullanmaktaysanız bu durumda yapmanız gereken şey Sayesinde bu banka Daha sonra internet bankacılığı hesap numarasına havale yapabilirsiniz. Etik bunun yanı banka ATM aracılığıyla da onda da ya da kartlı Astropay kart şeytan sitenin banka hesabına havale yapabilirsiniz kartsız işlem yaparak sıra. Daha sonra web sitenin Canlı Destek hattını arayabilir ya da  skype hesabımızdan iletişim kurabilirsiniz.
Astropay kartı ile anlaşmalı olan tüm sitelerden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Astropay kart vermek durumunda kalmazsınız de kişisel giris kullanarak. İmkanınız da vardır.
Astropay kartın oldukça fazla avantajı mevcuttur. Bunların başında olması miktarda güvenli. Ayrıca Astropay kart ile yalnızca KDV ve kart ücreti ödersiniz. Astropay kart, güvenli Faiz ödeme zorunluluğu olmayan, kolay ve avantajlı kullanımıyla oldukça ilgi görmektedir.

1 yorum: